Home / Actualitate / La Costinești se deschide primul SAT NATURIST din România. „Se va putea face SEX aproape în TOATE LOCURILE din resort”

La Costinești se deschide primul SAT NATURIST din România. „Se va putea face SEX aproape în TOATE LOCURILE din resort”

Un cuplu de oameni de afaceri din Constanța va deschide primul resort naturist din România, după modelul celebrului Cap d’Agde din Franța. După cum ne-a declarat Mara, inițiatoarea proiectului, va fi un loc dedicat relaxării, naturismului, nudismului și sexului liber. Un loc în care oaspeții vor avea posibilitatea să se elibereze de prejudecăți și să uite de angoase. Pentru realizarea acestui proiect, la care se gândesc de mulți ani, cei doi oameni de afaceri au cumpărat Hanul Darie de la Costinești și au început amenajarea lui.

„FOR FUN nu este gândit ca un spațiu mic, închiriat, unde să se organizeze petreceri private și unde să veniți deghizați, să vă ascundeți. NU! EXCLUS! Este gândit la nivel MACRO, se întinde pe o suprafață de 25.000 mp, NU AVEM VECINI (este doar clădirea noastră), va funcționa și iarna și vara, îl văd ca pe un mic sat al naturiștilor. Accesul este direct de la drumul național, E87 (DN 39), la o distanță de 57 km față de aeroportul Mihail Kogălniceanu. Este Hanul Darie, Ielelor, pentru cei care știu zona, în Costinești. Așteptăm oaspeți din țară și din afara României”, se arată în prima postare de pe pagina de Facebook a viitoarei locații.

Mara a vorbit pentru Dezvăluiri despre funcționalitățile resortului, activitățile la care vor lua parte oaspeții și regulile pe care vor trebui să le respecte aceștia:

Se va putea face sex aproape în toate locurile din resort, dar nu se va impune nimănui să facă ceva anume. Vor face sex doar cei care își doresc acest lucru. Naturismul nu înseamnă neapărat sex. Din câte știu eu, în România nu există un astfel de loc, de o asemenea anvergură. Vom pune România pe harta locurilor cunoscute la nivel național și internațional pentru naturiști”.

(Sursă foto deschidere: FB – For FUN-Satul Naturist) 

sursa: dezvaluiri.ro

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

AJFP Călărași a colectat, în primul trimestru al anului 2024, venituri bugetare de 360,99 milioane lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Călărași a realizat în primul trimestru al anului 2024, venituri …