Home / Actualitate / La Oltenița, un nou tip de comunicare transfrontalieră menită să dezvolte, în principal, fluxul fluvial de mărfuri

La Oltenița, un nou tip de comunicare transfrontalieră menită să dezvolte, în principal, fluxul fluvial de mărfuri

O întâlnire excelentă ieri, la Oltenița, un nou tip de comunicare transfrontalieră menită să dezvolte, în principal, fluxul fluvial de mărfuri, ce suferă schimbări importante odată cu actuala situație geo-politică din zonă. Întâlnirea s-a bucurat și de prezența Ambasadorului Republicii Bulgare în România, Excelența Sa domnul Radko Vlaykov și a secretarului de stat din Ministerul Transporturilor, domnul Ion Popa.
Îi mulțumesc domnului primar Costinel Milescu pentru invitația de a participa la această întâlnire extrem de importantă și de aplicată. Alături de mine s-a aflat și colegul meu deputat Emil-Florian Dumitru. Am spus de fiecare dată că la Oltenița administrația liberală are viziune pe termen mediu și lung, și că, pe lângă rezolvarea problemelor imediate de infrastructură ale orașului, se pun bazele unui viitor durabil al localității.
Cele două porturi, cel turistic și cel comercial, precum și un drum de centură, sunt principalele obiective de dezvoltare ale administrației, iar eu ca reprezentant în Parlament, alături de colegii mei, beneficiind și de o guvernare care pune accent pe investițiile publice, mă voi asigura că eforturile echipei domnului primar Costinel Milescu vor avea finalitatea mult așteptată.
Dezvoltarea este #prioritară!

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Concursul Național de Dresaj și Sărituri peste obstacole ”Cupa calului de sport Românesc”

Romsilva sub egida Federației Ecvestre Române, va organiza în weekend-ul (17-19 Mai 2024) la Herghelia …