Home / Actualitate / Lansarea Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027

Lansarea Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027

Joi, 24 noiembrie a.c. în prezența reprezentanților Comisiei Europene, Parlamentului României, Guvernului României, dar și autorităților publice locale și județene a avut loc Lansarea Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027, la noul sediu al ADR Sud-Muntenia din Călărași.

Peste 1,5 miliarde de euro vor fi disponibile în regiunea Sud-Muntenia pentru finanțarea proiectelor în exercițiul financiar european 2021-2027. Pentru prima data, regiunea Sud-Muntenia va avea un program de finanțare dedicat și descentralizat, aplicațiile putând fi depuse în cadrul a șapte priorități de finanțare aliniate celor cinci obiective de politică ale Uniunii Europene.

Astfel, începând cu ora 11:00, la sediul central din municipiul Călărași, Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat evenimentul de lansare al Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027. În cadrul ceremoniei a avut loc și inaugurarea Corpului B al sediului central al Agenției, întreaga activitate derulându-se sub sloganul „Program nou, în casă nouă!”.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

VIDEO – Valentin Dumitru Deculescu este noul prefect al județului Călărași

Prin Hotărârea de Guvern nr. 346/2024, domnul Valentin Dumitru Deculescu a fost numit în funcția …