Home / Actualitate / Liberalii călărășeni, în frunte cu viceprimarul Viorel Ivanciu, au început în forță campania electorală

Liberalii călărășeni, în frunte cu viceprimarul Viorel Ivanciu, au început în forță campania electorală

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale a început oficial pe 12 octombrie a.c., când, încă de dimineață, candidații înscriși pentru scrutinul din noiembrie și liderii partidelor politice au transmis pe Facebook o serie de mesaje prin care au marcat debutul cursei electorale.

Liberalii călărășeni în frunte cu viceprimarul municipiului Călărași, Viorel Ivanciu au început în forță campania de susținere a candidaturii lui Klaus Werner Iohannis la președinția României. ,,Am început în forță campania electorală pentru prezidențiale, avem o mobilizare fără precedent a tuturor liberalilor din județ, avem un program de campanie zilnic, se fac întâlniri cu cetățenii, se prezintă oferta președintelui Iohannis. Ne dorim să câștigăm alegerile prezidențiale, pe cele locale și pe cele parlamentare deoarece avem obligația față de cetățeni să le oferim servicii performante, egalitate de șanse și acces la o educație de calitate și respect atunci când interacționează cu instituțiile publice. ”, a declarat președintele organizației municipale PNL, Viorel Ivanciu.

La Călărași liberalii s-au mobilizat în fiecare zi, mergând și discutând cu cetățenii, atât despre problemele locale, cu care se confruntă, dar prezentând totodată și mesajele președintelui Klaus Iohannis.

Președintele Organizației Municipale a PNL Călărași, Viorel Ivanciu spune că majoritatea, călărășenilor cu care a interacționat, îi felicită pentru moțiunea de cenzură și implicit pentru căderea Guvernului Dăncilă.

,,Cetățenii ne felicită și ne încurajează să producem mai departe schimbările de care această țară are nevoie. Am încredere că primul ministru, desemnat de președintele Klaus Iohannis, va construi un Guvern format din oameni profesioniști, care să gestioneze politica atât la nivel economic, dar și administrativ, astfel încât România să revină la normalitate.” a mai declarat președintele organizației municipale PNL, Viorel Ivanciu.

About admin

Check Also

Noi decizii ale Comitetului Local pentru Situații de Urgență Călărași

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Călărași convocat vineri, 15 mai, în ședință extraordinară, a …