Home / Actualitate / Liderul consilierilor PNL, Viorel Ivanciu, a solicitat administrației locale clarificări privind majorarea prețului la apă

Liderul consilierilor PNL, Viorel Ivanciu, a solicitat administrației locale clarificări privind majorarea prețului la apă

Liderul consilierilor PNL, Viorel Ivanciu, a solicitat administrației locale clarificări privind majorarea prețului la apă, progresul colectării selective a gunoiului și a cerut transparență asupra contractelor de execuție a parcărilor din zona blocurilor C.
Dânsul a cerut explicații pentru motivul întârzierii dezbaterii proiectului de hotărâre depus în urmă cu câteva luni, prin care erau propuse diverse soluții tehnice pentru ca pierderile de apă de pe scările de bloc să fie calculate altfel decât în prezent, oferind posibilitatea cetățenilor de a plăti mai puțin.
De asemenea, s-a atras atenția asupra faptului că toate amendamentele consilierilor PNL și diferitele solicitări ale cetățenilor care sunt transmise prin intermediul consilierilor PNL sau a celorlalte partide din opoziție sunt ignorate total în detrimentul lor.
Domnul Viorel Ivanciu, precum și ceilalți consilieri ai partidului solicită explicații pentru situații care îi afectează pe toți cetățenii din municipiul nostru, indiferent de simpatiile politice.
De ce avem prețuri mari la apă?
De ce nu se văd progresele la colectarea selectivă a gunoiului? Cine a executat lucrările cu deficiențe de la parcările din zona blocurilor C?
Până când o să ignorați problemele cetățenilor?

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …