Home / Actualitate / Liviu Petrache a fost ales președinte al TNL Călărași

Liviu Petrache a fost ales președinte al TNL Călărași

Luni, 27 iunie 2022, prin votul a 280 de delegați din întreg județul, a fost aleasă o nouă conducere a Organizației Județene Călărași a Tineretului Național Liberal.

Liviu Petrache a fost ales președinte al TNL Călărași pentru un mandat de patru ani, pe care îl va exercita alături de următoarea echipă:

PRIMVICEPREȘEDINȚI

 1. Vlaciu Cezar Ionut
 2. Dobre Ernest Alexandru

SECRETAR GENERAL – Ștefan Negoiță

VICEPREȘEDINȚI

 1. Rotaru Andrei
 2. Pîrlițeanu Darius Lucian
 3. Vrabie Razvan Florin
 4. Stanciu Gabriel Nicolae
 5. Trușcanu George Marian
 6. Ilie Cristina Nicoleta
 7. Ivanescu Andreea Gabriela
 8. Chirita Nicolae Daniel

MEMBRII BPJ:

 1. Crudu Răzvan
 2. Amza Alina Florentina
 3. Buzoianu Cristian Andrei
 4. Rosu Daniel
 5. Dumitru Mihai
 6. Stanciu Danil Marian
 7. Erie Laurentiu
 8. Tănase Marin
 9. Manea Nicolae
 10. Zarnoeanu Nicolae
 11. Cuta Oana Maria
 12. Dulciata George
 13. Dinu Eduard
 14. Stan Catalin
 15. Nita Ionut Gabriel

Președintele Comisiei județene de Regulament a TNL – Cainamisir Veronica

Președintele Tineretului Național Liberal, Mara Mareș, a fost prezentă la reuniunea Comitetului de Coordonare Județean al TNL Călărași, alături de primvicepreședintele Bogdan Pater, președintele TNL Giurgiu, Adrian Chiran, și președintele TNL Prahova, Răzvan Constantin.

Tinerii liberali călărășeni i-au avut alături și pe președintele PNL Călărași, senatorul Ciprian Pandea, prefectul județului Călărași, Valentin Barbu, deputatul Emil Florian Dumitru, vicepreședintele CJ Prahova, Dumitru Tudone, primari, președinți de organizație și alți invitați.

”Obiectivul meu principal este legat de anul 2028. Vreau să-mi leg numele de această organizație nu pentru CV-ul politic propriu, ci pentru viitorul TNL Călărași. Planurile mele sunt ambițioase, dar realiste.

Sunt conștient, că după anii grei prin care a trecut TNL Călărași, va fi mult de muncă pentru reconstrucție, iar eu consider că 2024 este prea devreme să putem emite pretenții foarte mari în alegerile locale. Vrem ca în 2024 să demonstrăm, în primul rând, că suntem o organizație pe care PNL Călărași se poate baza, iar apoi, în 2028, peste alți patru ani de muncă,TNL Călărași să conteze în alegeri, să avem în fiecare localitate cel puțin un tânăr pe locuri eligibile în consiliile locale, dar și în consiliul județean, și de ce nu, candidați eligibili și pe listele parlamentare.

Știu, sunt planuri ambițioase, însă, așa cum mă cunosc, și cum mă cunoașteți o parte dintre voi, cealaltă urmând să o faceți în următorii ani, sunt convins că voi finaliza acest mandat de președinte TNL Călărași, pentru care vă cer astăzi votul, cu fruntea sus, predând ștafeta unei echipe pregătite pentru 2028.”, a declarat, în fața delegaților CCJ, președintele TNL Călărași, Liviu Petrache.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

VIDEO – Valentin Dumitru Deculescu este noul prefect al județului Călărași

Prin Hotărârea de Guvern nr. 346/2024, domnul Valentin Dumitru Deculescu a fost numit în funcția …