Home / Actualitate / Marius Dulce a trecut la treabă! “Îmi voi muta biroul în stradă”

Marius Dulce a trecut la treabă! “Îmi voi muta biroul în stradă”

Noul Primar al Municipiului Călărași, Marius Dulce a verificat astăzi lucrările executate pe bulevardul Nicoale Titulescu.

Marius Dulce și-a început noul mandat cu un tur de forță prin municipiul Călărași. După ce a verificat stadiul lucrărilor din cele două piețe călărășene și a stat de vorbă cu unii comercianți, astăzi a verificat lucrările la bulevardul Nicolae Titulescu din Călărași. Edilul a descoperit mai multe probleme și le-a transmis constructorilor să remedieze aceste lucruri.

Lucrările executate de constructor pe bulevardul Nicoale Titulescu au fost verificate astăzi de primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Au fost identificate numeroase probleme neconforme cu proiectul care au fost aduse la cunoștința constructorului: guri de canal amplasate cu mult deasupra străzii și a trotuarelor, pavele montate fără a ține cont de scurgerea apei și alveole de spațiu verde nefinisate.

Primarul Marius Dulce a cerut ca în cel mai scurt timp toate problemele să fie remediate”, se arată în comunicatul primăriei.

Vă informez, dragi călărășeni, că îmi voi muta biroul în stradă până când toți cei implicați în actul administrativ vor înțelege să facă lucrări de calitate, nu de mântuială”, a declarat Marius Dulce.

Zilele următoare, Marius Dulce va mai verifica și alte lucrări, unele dintre ele prioritare pentru noul edil având în vedere că se apropie cu pași repezi sezonul rece.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Sport

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive