Home / Actualitate / Marius Dulce: ,,Sunt convins că vom vedea multe meciuri interesante și de aceea invit toți iubitorii boxului să vină vineri seară la Polivalentă”

Marius Dulce: ,,Sunt convins că vom vedea multe meciuri interesante și de aceea invit toți iubitorii boxului să vină vineri seară la Polivalentă”

La fel ca la marile competiții oficiale, Gala de Box România – Italia, rezervată juniorilor, a fost precedată de o conferință de presă ce s-a desfășurat în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Călărași.

Au vorbit despre acest eveniment, organizat în colaborare cu Federația Română de Box și CSM Călărași, de Primăria Municipiului Călărași în cadrul campaniei „Fii inteligent, nu violent! Luptă în ring, nu pe stradă!” desfășurată împotriva violenței și pentru prevenirea bullying-ului primarul Marius Dulce, oficialii federației, președintele Vasile Cîtea și respectiv secretarul general, Daniel Ion precum și antrenorii celor două loturi naționale.

Meciurile vor avea loc vineri, 30 iunie, începând cu ora 19.00 în Sala Polivalentă Ion C. Neagu din municipiul nostru. Intrarea la această gală este gratuită!

“Am gândit acest proiect cu reprezentanții federației încă din primăvară și iată că reușim împreună să-i dăm viață, organizând vineri, 30 iunie, în Sala Polivalentă, începând cu ora 19.00, o astfel de Gală între loturile de juniori ale țării noastre și Italia, gală care reprezintă și un test de verificare înaintea Campionatelor Europene de juniori ce vor avea loc la Ploiești, luna viitoare. Sunt convins că vom vedea multe meciuri interesante și de aceea invit toți iubitorii boxului să vină vineri seară la Polivalentă. Avem ce vedea!” – primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive