Home / Actualitate / Ministrul Alina Gorghiu a avut întâlniri cu mediul juridic călărășean

Ministrul Alina Gorghiu a avut întâlniri cu mediul juridic călărășean

Marți, 1 august, ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a efectuat o vizită de lucru în Călărași, alături de secretarul de stat, George Șerban. Cei doi demnitari au onorat, astfel, invitația senatorului Ciprian Pandea, președinte PNL Călărași, de a fi prezenți în județul nostru.

Ziua ministrului Alina Gorghiu a debutat prin întâlniri cu mediul juridic călărășean, acestea fiind urmate de o conferință de presă la sediul PNL Călărași, alături de senatorul Ciprian Pandea, deputatul Emil Dumitru și secretarul de stat George Șerban.

În a doua parte a zilei, au urmat întâlniri politice găzduite de primarul liberal al comunei Sohatu, Cătălin Iordache. Prima a fost alături de Organizația Femeilor Liberale, care a organizat o reuniune zonală, cu participarea senatoarei Nicoleta Pauliuc, președinta organizației naționale, și a Dorei Cojocaru, președinta OFL Ilfov, discuțiile fiind inițiate de lidera OFL Călărași, Roxana Natalia Pațurcă.

La cea de-a doua întâlnire politică au participat primarii și președinții de organizații locale din întreg județul Călărași, consilieri județeni și directorul AFIR – George Chiriță, fiind discutate aspecte legate de anul electoral 2024, precum și de situația economică actuală.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive