sâmbătă , 17 februarie 2024
Home / Actualitate / Ministrul Barbu fuge de fermieri de două zile

Ministrul Barbu fuge de fermieri de două zile

Deputatul Emil Dumitru: Ministrul Barbu fuge de fermieri de două zile. Se aude că ar fi la ski. La TV ne spune ca are gripă. Sănătate multă îi doresc.

Secretarul de stat călărășean din Ministerul Agriculturii e inexistent public în plin scandal. E ocupată probabil cu sesizările la corpul de control împotriva foștilor (și în curând viitorilor, că rotația cadrelor la socialiștii călărășeni e la ordinea zilei) colegi.

E de vină prefectul pentru asta, desigur, trebuia să vină un “salvator”, același care ne minte de aproape 8 ani de zile, dar mai așteptăm puțin că e weekend!

Stimați “parteneri” de guvernare, conduceți Ministerul Agriculturii de atâția ani. Nu vreți să vă asumați problemele și să nu mai arătați cu degetul? Călărășenii merită conducători onești, nu oameni bolnavi de imagine.

Personal, am fost zilele acestea în contact cu fermieri călărășeni. Soluțiile sunt la Ministerul Agriculturii, condus de 2 ani și jumătate de PSD. Nu e de vină prefectul de Călărași pentru asta.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …