Home / Actualitate / Modernizarea comunei Grădiștea continuă!

Modernizarea comunei Grădiștea continuă!

Adevărul este ca soarele, greu de ascuns. Nu încape nicio îndoială, Constantin Corbu este de departe cel mai gospodar primar pe care l-a avut comuna Grădiștea.

Numai în ultimile luni, satele comunei Grădiștea au o alta față. Pe lângă numeroasele proiecte de investiții de reabilitare a clădirilor sau de introducere a canalizării și apei potabile, realizate în ultimii ani, remarcăm faptul că majoritatea străzilor din satele comunei Grădiștea au fost deja asfaltate sau sunt în curs de asfaltare.

Enumerăm astfel câteva din străzile aflate în curs de asfaltare, ultimile, în satul Rasa din comuna Grădiștea, unde primarul comunei a supravegheat personal lucrările:

Asfaltare pe strada Carol I, strada Mateiu Caragiale, strada Eternității, strada Ion Neculce, strada Bucovina, la intersecție cu strada Transilvania, strada Poștei, sat Rasa, comuna Grădiștea!

About admin

Check Also

Oamenii PRIMARULUI/ Cernat Ciprian Marius : ,,Vom oferi Calarasiului cele mai corecte solutii tehnice pentru a-l pune PE DRUMUL CEL BUN!”

Coordonatorul municipal al partidului PRO România- Alexandru Chiriţă, candidatul acestei formaţiuni politice la funcţia de primar,  a …