Home / Actualitate / Nicolae Ionel Ciucă: ,,Votul de încredere acordat de Parlament noului Executiv asigură stabilitatea politică și guvernamentală a României”

Nicolae Ionel Ciucă: ,,Votul de încredere acordat de Parlament noului Executiv asigură stabilitatea politică și guvernamentală a României”

Nicolae Ionel Ciucă: ,,

Votul de încredere acordat de Parlament noului Executiv asigură stabilitatea politică și guvernamentală a României, în acest context marcat de multiple provocări sociale, economice și de securitate. De astăzi, este continuată o guvernare responsabilă și eficientă, care a oferit țării o creștere economică robustă de aproape 5% și a recuperat serios din decalajul față de media europeană a PIB/cap de locuitor. Sunt sigur că măsurile și planurile puse în practică începând cu noiembrie 2021 vor fi continuate de guvernul care își începe misiunea astăzi.

Prin exercițiul de maturitate politică pe care l-am făcut prin rotativa guvernamentală, România dă dovada unei colaborări politice dincolo de ideologii, care are în vedere dezvoltarea țării și bunăstarea fiecăruia. De asemenea, România a obținut o fereastră de oportunitate pentru continuarea dezvoltării și realizarea unor reforme importante pentru viitorul țării. Toate obiectivele asumate prin programul de guvernare al noului executiv vor fi susținute de către coaliția PNL-PSD, atât la nivelul Parlamentului, cât și al cabinetului care își intră astăzi în atribuții. Le mulțumesc liderilor coaliției pentru sprjinul pe care mi l-au acordat cât am deținut funcția de prim-ministru și îi doresc succes noului premier în activitatea sa guvernamentală.”

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive