Home / Actualitate / Patru zile de adrenalină, aventură și sport, în Călărași!

Patru zile de adrenalină, aventură și sport, în Călărași!

Asociația Club Sportiv Baja 500 Motosport și Primăria Municipiului Călărași organizează, în perioada 19-23 iulie 2023, competiția internațională de #rally#raid, intitulată „RORally Marathon 2023”.

✅Traseul parcurs se va întinde pe o lungime de 1.500 de km, în patru zile de concurs. În cea de-a patra zi, se va desfășura cea mai lungă probă specială, din Europa, la acest moment: Baja 555, cu peste 500 de kilometri, într-o singură zi.

????Astfel, traseele de 150 de km, 250 de km și 350 de km se vor întinde în jurul localităților Modelu, Roseți, Unirea, Jegălia, Cuza Vodă, Floroaica, Independența și Vlad Țepeș. În cea mai lungă zi din competiție, adică sâmbătă, 22 iulie, sportivii vor înconjura Călărașiul, iar pe lângă localitățile menționate anterior, aceștia vor trece și prin Dragoș Vodă, Valea Argovei, Progresu, Sohatu, Solacolu, Aprozi, Nana, Gurbănești, Alexandru Odobescu.

☑La RORally Marathon și-au anunțat prezența 6️⃣6️⃣ de participanți, din mai multe țări, printre care se numără: România, Italia, Bulgaria, Germania, Cehia, Polonia, Turcia, Franța și Republica Moldova. Aceștia sunt înscriși la diverse categorii de Rally Raid: TH Auto, TH SSV, Rally 2, Promo, Moto Profi, Moto Hobby, Women și Malle Moto.

❗Pe lista participanților figurează echipajul ceh, din celebrul Dakar, format din Miroslav Zapletal și Mareck Sikora (categoria TH Auto), sportiva de excepție din Bulgaria, Zornitsa Todorova (categoria syde by syde), campionul mondial la freestyle motocross, Libor Podmol, dar și sportivi români, cu care ne mândrim, respectiv pilotul Mihai Dospinescu (categoria syde by syde) și echipajul format din Cristi Movilă și Dragos Chiriță (categoria TH Auto), aceștia din urmă fiind câștigători absoluți ai competiției Baja 555 România și campioni naționali de rally raid.

????Participanții la RORally Marathon vor parcurge distanțe impresionante și vor trece prin peisaje pitorești și terenuri extrem de provocatoare! Cursa va fi o reală provocare și va testa abilitățile de conducere, dar și rezistența fizică și mentală ale sportivilor.

✔RORally Marathon reprezintă, cu siguranță, cea mai provocatoare și captivantă cursă de motorsport rally raid și off-road, din Europa!

????Evenimentul se va încheia în data de 23 iulie 2023, odată cu festivitatea de premiere a câștigătorilor, care va avea loc în Parcul Dumbrava.

????Toate structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și Primăria Municipiului Călărași (co-organizator) asigură tot suportul necesar, în vederea desfășurării competiției în bune condiții.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PNL nu susține impozitarea progresivă a pensiilor private

Partidul Național Liberal este un promotor al sistemului de pensii private și nu va sprijini …