Home / Actualitate / Peste 800 de polițiști au acționat la nivelul județului Călărași pentru prevenirea faptelor antisociale

Peste 800 de polițiști au acționat la nivelul județului Călărași pentru prevenirea faptelor antisociale

BILANȚUL ULTIMEI SĂPTĂMÂNI: 75 DE INFRACŢIUNI CONSTATATE ȘI 976 DE CONTRAVENȚII APLICATE

În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii au intervenit la 319 sesizări ale cetățenilor primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 58 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

În săptămâna 31 ianuarie – 06 februarie a.c., peste 800 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 115 acțiuni și s-a intervenit la 319 evenimente sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților au fost constatate 75 de infracțiuni,14 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 15 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 976 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 300.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 19 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 58 de permise de conducere și retrase 20 de certificate de înmatriculare.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive