Home / Actualitate / Polițiștii din cadrul Secției 4 Dragalina au desfășurat o activitate în cadrul proiectului educațional TE VREM ÎN SIGURANȚĂ

Polițiștii din cadrul Secției 4 Dragalina au desfășurat o activitate în cadrul proiectului educațional TE VREM ÎN SIGURANȚĂ

La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Dragalina au desfășurat o activitate în cadrul proiectului educațional TE VREM ÎN SIGURANȚĂ, cu elevii din clasele primare din cadrul Liceului tehnologic „Duiliu Zamfirescu Dragalina”.

Tema abordată în cadrul proiectului a fost „Ne jucăm, învățăm; în siguranță ne aflăm”, prin care s-a urmărit conștientizarea respectării regulilor de circulație.

Cursul a fost unul interactiv, în care polițiștii le-au prezentat celor mici, sub formă de jocuri, riscurile la care se supun dacă nu respectă regulile impuse, importanța respectării acestora și le-au recomandat să fie atenți și să respecte regulile în trafic, atât în calitate de pietoni, cât și de bicicliști.

La finalul sesiunii de informare, elevii au recitat poezii specifice temei și au participat la un concurs pe bază de ghicitori.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PROIECTUL NAȚIONAL ”GRĂDINA DE RELAXARE, LINIȘTE ȘI ÎNVĂȚARE”

Astăzi, 20 iunie 2024, s-a desfășurat Concursul „Cel mai mare traseu de artă tranzientă integrată”, activitate …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive