Home / Actualitate / Polițiștii din cadrul Secției 4 Dragalina au desfășurat o activitate în cadrul proiectului educațional TE VREM ÎN SIGURANȚĂ

Polițiștii din cadrul Secției 4 Dragalina au desfășurat o activitate în cadrul proiectului educațional TE VREM ÎN SIGURANȚĂ

La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Dragalina au desfășurat o activitate în cadrul proiectului educațional TE VREM ÎN SIGURANȚĂ, cu elevii din clasele primare din cadrul Liceului tehnologic „Duiliu Zamfirescu Dragalina”.

Tema abordată în cadrul proiectului a fost „Ne jucăm, învățăm; în siguranță ne aflăm”, prin care s-a urmărit conștientizarea respectării regulilor de circulație.

Cursul a fost unul interactiv, în care polițiștii le-au prezentat celor mici, sub formă de jocuri, riscurile la care se supun dacă nu respectă regulile impuse, importanța respectării acestora și le-au recomandat să fie atenți și să respecte regulile în trafic, atât în calitate de pietoni, cât și de bicicliști.

La finalul sesiunii de informare, elevii au recitat poezii specifice temei și au participat la un concurs pe bază de ghicitori.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Buget record pentru programele RablaPlus și RablaClasic

Programele #RablaPlus și #RablaClasic au fost lansate de către ministrul PNL Mircea Fechet. În 2024, …