Home / Actualitate / Menajera, prăduitoarea Alinei Naghi, a fost reținută

Menajera, prăduitoarea Alinei Naghi, a fost reținută

13237586_953930514720445_4788970733377799396_nDupă ce a fugit la Corbeanca – Ilfov, L.Z. (conform comunicatul ce ne-a fost trimis de parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași), menajera familiei Naghi, cunoscută ca Jeni Lazăr, a fost reținută în seara zilei de 14 septembrie, și depusă în arestul I.P.J. Călărași pentru 24 de ore. Aceasta a fugit sâmbătă dimineața, cu un taxi, la Corbeanca – Ilfov, unde trebuia să se întâlnească cu un bărbat, care nu a mai apărut. Cel mai probabil, ea va fi prezentată mâine, 15 septembrie 2016, instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Din sursele noastre am aflat că suma prejudiciată a fost, în mare parte, recuperată.

Reamintim că în noaptea de vineri (9 septembrie) spre sâmbătă (10 septembrie) casa familiei N. C. (Alina Naghi) din Călărași a fost prădată, conform informațiilor furnizate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași. Conform părții vătămate au fost sustrase bani și bijuterii, estimate la valoarea de 360.000 de lei și 30.000 de euro, plângerea fiind depusă sâmbătă (10 septembrie). Autorul faptei de furt a fost identificat de către IPJ Călărași, aceasta fiind numita L.Z., fiind dispusă începerea urmăriri penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

sursa foto: https://web.facebook.com/lazar.jeny.7

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive