Home / Actualitate / Predare de ştafetă la I.S.U. Călăraşi
????????????????????????????????????

Predare de ştafetă la I.S.U. Călăraşi

image005Noua conducere a inspectoratului începând cu data de 2 mai 2017

(Î) Inspector Şef al I.S.U. Călăraşi – Lt. colonel. Păduraru Adrian

(Î) Prim Adjunct al Inspectorului Şef – Maior Câmpeanu Iluian

(Î)Adjunct al Inspectorului Şef – Lt. colonel Ruşcăreanu Ionel 

      Astăzi, 3 mai 2017, în cadrul unei şedinţe festive, desfăşurată în sala de conferinţe a Inasspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  „Barbu Ştirbei ” al judeţului Călăraşi s-a făcut schimbul de ştafetă între colonelul Diaconu Lucian, care după o lungă carieră militară se retrage la pensie şi locotenent-colonelul Păduraru Adrian Iulian, care a fost împuternicit pentru a ocupa funcţia de Inspector Şef al I.S.U. Călăraşi.

image009       Astfel începând cu data de 2 mai, noua conducere a ISU Călăraşi este următoarea:  (Î) Inspector Şef al I.S.U. Călăraşi – Lt. colonel. Păduraru Adrian

(Î) Prim Adjunct al Inspectorului Şef – Maior Câmpeanu Iluian

(Î)Adjunct al Inspectorului Şef – Lt. colonel Ruşcăreanu Ionel

 

Colonelul Diaconu Lucian – Inspector şef al I.S.U. Călăraşi a ieșit la pensie în aplauzele colegilor săi

Timp de aproape 26 de ani a servit Patria cu devotament, curaj și credință, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară

 

image012    Într-o atmosferă plină de emoție, în sala de şedinţe a inspectoratului, pompierii călărășeni s-au despărțit astăzi, 3 mai 2017 de colonelul Diaconu Lucian – Inspector şef al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi, care după o lungă activitate depusă în slujba țării,  o îndelungată carieră militară de aproape 26 de ani, în care a ocupat importante funcţii de comandă în cadrul structurii, Şef Centru Operaţional, Prim Adjunct al Inspectorului Şef  şi Inspector Şef, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Colonelul Diaconu Lucian (Î) Inspector Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași a fost felicitat de către toţi colegii săi, care i-au urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.   

     Locotenent-colonel Păduraru Adrian – (Î) Inspector șef al I.S.U. Călăraşi (începând cu data cu data de 2 mai a.c.) a dorit să-i adereseze câteva cuvinte colonelului Diaconu Lucian, caruia i-a mulţumit pentru întreaga activitate şi i-a urat să se bucure de o pensie lungă și de multă sănătate.

     Alături de colonelul Popa Daniel Gheorghe (actualmente împuternicit inspector şef al I.S.U. ”Dobrogea” al judeţului Constanţa), colonelul Diaconu Lucian a condus cu seriozitate şi competenţă profesională timp de mulţi ani la rând, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, perioadă în care instituţia s-a dovedit a fi o unitate evidenţiată prin rezultate bune şi foarte bune la nivel naţional, capabilă să intervină şi să facă faţă celor mai diverse provocări pricinuite de natura dezlănţuită, de accidente majore în care s-a pus în aplicare Planul Roşu de intervenţie şi de multe alte situaţii de urgenţă care au presupus multă experienţă profesională din punct de vedere al coordonării forţelor de intervenţie în teren.

Și noi, colegii îi dorim celui mai tânăr pensionar al nostru, colonel Diaconu Lucian, să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă alături de cei dragi.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Sport

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive