Home / Actualitate / Premierul Ciucă: Rămânem angajați pentru a atinge țintele și jaloanele din PNRR

Premierul Ciucă: Rămânem angajați pentru a atinge țintele și jaloanele din PNRR

În cadrul reuniunii Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal pe care am avut-o astăzi alături de colegii mei, am discutat despre prioritățile pe care le avem în perioada următoare, atât la nivelul guvernării, cât și pe plan politic. PNL va continua să asigure stabilitatea României și o guvernare în beneficiul cetățenilor.

Rămânem angajați pentru a atinge țintele și jaloanele din PNRR și pentru a absorbi fondurile europene, esențiale pentru modernizarea domeniilor precum sănătate, educație, infrastructură, dar și pentru reducerea decalajelor dintre regiuni. În această perioadă, depunem toate eforturile pentru a acorda fermierilor români sprijinul de care au nevoie, iar, după discuția președintelui Iohannis cu șefa Comisiei Europene, avem posibilitatea să obținem mai multe fonduri UE.

Totodată, pentru a ne atinge toate obiectivele asumate în buget, am solicitat să fie luate măsuri fiscale astfel încât să diminuăm cheltuielile bugetare. Vreau să fiu foarte clar: nu se pune problema reducerilor salariale sau a valorii investițiilor. Se analizează doar aspecte legate de chibzuiala cheltuielilor la bunuri și servicii la nivelul întregului guvern.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …