Home / Actualitate / Preşedintele TNL Călăraşi-Liviu Petrache participă la Şcoala Memorială ,,GH. I. Brătianu

Preşedintele TNL Călăraşi-Liviu Petrache participă la Şcoala Memorială ,,GH. I. Brătianu

Școala Memorială “Gh. I. Brătianu” – Dorință. Acțiune. Libertate

   În perioada 10 – 12 noiembrie, la Sighetu Marmației, are loc Școala politică ”Gh. I. Brătianu”, care a ajuns la a-XIV-a ediţie,organizată de Tineretul Național Liberal din România.

  Preşedintele organizaţiei judeţene TNL Călăraşi-Liviu Petrache, însoţit de o parte din echipa sa a participat la acest eveniment.

În program au fost incluse și workshop-uri și dezbateri în cadrul cărora fiecare participant a avut ocazia să își exprime părerea cu privire la tematica evenimentului.

Liviu Petrache: ,,Așa cum am obișnuit, și anul acesta particip la cea de a XIV- a ediție a Școlii Memoriale “Gh. I. Brătianu” organizată la Sighetu Marmației, în perioada 10-12 Noiembrie.

De ce Sighet ? Pentru că aici, la fosta închisoare Sighet, devenită între timp “Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței, și-au găsit sfârșitul, fiind încarcerate fără motiv, elitele intelectuale, politice și religioase care prezentau un pericol pentru autoritățile comuniste.

Alături de noi au fost prezenți, președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, președintele TNL, Mara Mareş, secretarul general PNL, Lucian Bode, Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, Ministrul Culturii, Raluca Turcan, europarlamentarul și președintele PNL Cluj, Daniel Buda și președintele PNL Bistrița, primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc”.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

AJFP Călărași a colectat, în primul trimestru al anului 2024, venituri bugetare de 360,99 milioane lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Călărași a realizat în primul trimestru al anului 2024, venituri …