Home / Actualitate / Primăria Călărași anunță semnarea contractului de lucrări de execuție pentru construirea unei grădinițe cu opt grupe

Primăria Călărași anunță semnarea contractului de lucrări de execuție pentru construirea unei grădinițe cu opt grupe

Primăria Municipiului Călărași anunță semnarea contractului de lucrări de execuție pentru obiectivul de investiție ”Construire Grădiniță cu 8 grupe – rest de executat (arhitectură, rezistență, amenajări exterioare)”.

Clădirea care va avea destinația unei grădinițe cu 8 grupe de preșcolari este amplasată pe strada Macului, în curtea Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu.

La momentul actual, infrastructura, suprastructura formată din structura de rezistență, închiderile, compartimentările și parțial finisajele interioare (10% din acestea) sunt executate.  Restul de lucrări rămase de executat se referă la finisajele interioare și exterioare aferente grădiniței, amenajări exterioare și mărirea lățimii rampei pentru persoane cu handicap de la 80 cm la 120 cm.

Regimul de înălțime al clădirii este P+1, suprafața construită desfășurată este de 1724,12 mp, suprafața utilă fiind de 1247,57 mp.

Valoarea contractului este de 996.158,48 lei fără TVA, executantul lucrării fiind SC RCH CON INSTAL SRL. Termenul de execuție este de 6 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive