Home / Anunturi / Comunicat Primaria Calarasi / Primăria Călăraşi nu are atribuţii în aprobarea desfăşurării de evenimente organizate de către populaţia de etnie romă

Primăria Călăraşi nu are atribuţii în aprobarea desfăşurării de evenimente organizate de către populaţia de etnie romă

Având în vedere evenimentele organizate în municipiul Călăraşi de către populaţia de etnie romă, vă aducem la cunoştinţă că Primarul Municipiului Călăraşi și Primăria Municipiului Călăraşi nu au atribuţii în aprobarea desfăşurării unor astfel de evenimente.

De asemenea, vă comunicăm că nu au fost aprobate organizarea acestor tipuri de  evenimente.

Vă informăm că Primarul Mun. Călăraşi și Primăria Municipiului Călăraşi nu au atribuţii în restabilirea ordinii publice, acestea fiind reglementate de Legea nr. 60/1991 R. privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice.

Primarul Municipiului Călăraşi şi Primăria Municipiului Călăraşi acţionează prin intermediul Direcţiei Poliţia Locală în ceea ce priveşte constatarea tulburării ordinii şi liniştii publice şi sancţionarea contravenţională a persoanelor care se fac vinovate de încălcarea dispoziţiilor Legii nr. 61/1991 R. pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, care intră în sfera ei de competenţă.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

ANEXA 11 la metodologie   Anunţ public privind decizia etapei de încadrare   Primăria Municipiului …