Home / Actualitate / Primăria Municipiului Călărași va finaliza Piaţa Unirii (Piaţa Centrală)

Primăria Municipiului Călărași va finaliza Piaţa Unirii (Piaţa Centrală)

Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice PT – rest de executat şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia “PT+ Execuţie Lucrări de amenajare Piaţa Unirii (Piaţa Centrală) – Rest de executat” a trecut de votul consilierilor locali, în cadrul unei ședințe extraordinare convocată de îndată marți, 12 martie.

▶️ Investiţia se referă la lucrările rest de executat la Piaţa Unirii (Piaţa Centrală ) care înseamnă atât lucrări de rezistenţă cât şi de arhitectură şi instalaţii (sanitare, termice electrice) precum şi lucrări de amenajare de trotuare, parcări şi de drumuri.

◾️ Suprafaţa terenului aferent investiţiei este de 2.310 mp, suprafaţa construită, 773 mp, suprafaţa desfăşurată 1.122 mp. Destinaţia clădirii este pentru comerţ, regim de înălţime parter+etaj parţial.

◾️ Valoarea totală a investiției este de 8.315.436,08 lei inclusiv TVA din care C+M este de 7.736.643,52 lei inclusiv TVA.

◾️ Proiectul trebuie reluat cât mai repede pentru evitarea degradării în timp a lucrărilor executate pănă în momentul de faţă.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

VIDEO – Valentin Dumitru Deculescu este noul prefect al județului Călărași

Prin Hotărârea de Guvern nr. 346/2024, domnul Valentin Dumitru Deculescu a fost numit în funcția …