Home / Actualitate / Prioritățile PNL în domeniul transporturilor din viitorul program de guvernare

Prioritățile PNL în domeniul transporturilor din viitorul program de guvernare

Prioritățile PNL în domeniul transporturilor din viitorul program de guvernare au fost discutate astăzi, în cadrul evenimentului „Infrastructura și mobilitatea în regiunea București-Ilfov. Interconectarea Bucureștiului cu infrastructura rutieră națională”, organizat de către Comisia de Infrastructură a PNL.

Partidul Național Liberal și-a asumat să transforme infrastructura de transport a țării într-un catalizator al dezvoltării economice și al îmbunătățirii nivelului de trai al comunităților.

Printre prioritățile PNL în perioada următoare se numără finalizarea marilor proiecte de infrastructură rutieră, îmbunătățirea legăturilor între principalii poli economici de creștere, interconectarea rutieră și feroviară cu Ucraina și Moldova, investiții majore în Portul Constanța, dar și alocarea a cel puțin 2% din bugetul anual al României pentru investiții în transport.

Vom continua eforturile pentru modernizarea și extinderea rețelei rutiere naționale, cu accent pe autostrăzi și drumuri expres, pentru a facilita mobilitatea și a reduce timpul de călătorie între orașe și regiuni. De asemenea, vom dezvolta și moderniza sistemele de transport public urban, cu accent pe transportul în comun ecologic și eficient energetic între Județul Ilfov și București.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Concursul Național de Dresaj și Sărituri peste obstacole ”Cupa calului de sport Românesc”

Romsilva sub egida Federației Ecvestre Române, va organiza în weekend-ul (17-19 Mai 2024) la Herghelia …