duminică , 10 decembrie 2023
Home / Actualitate / Proasta administrare a banului public, la Dunărea Călărași a generat pierderi de peste 2 miliarde de lei vechi

Proasta administrare a banului public, la Dunărea Călărași a generat pierderi de peste 2 miliarde de lei vechi

Proasta administrare a banului public sau incompetența managerială din ultimii ani, în cadrul clubului Dunărea Călărași condus de Cristian Zanfir, prin neplata facturilor către firma de pază a dus la datorii către aceasta de peste 4,5 miliarde lei vechi.

În ultimii ani firma de pază PROTECTOR GUARD STAR S.R.L. nu a fost plătită de clubul Dunărea Călărași. 

Deoarece firma de pază nu a fost plătită în ultimii ani, aceștia au acționat în judecată clubul AFC Dunărea Călărași. Ca urmare, în data de 12.08.2020, Tribunalul Călărași a emis următoarea sentință:

Admite în parte cererea formulată de creditoarea societatea PROTECTOR GUARD STAR S.R.L. în contradictoriu cu debitoare AFC DUNĂREA 2005 CĂLĂRAŞI. Ordonă debitoarei să achite creditoarei în termen de 15 zile de la comunicare suma de 217 660,88 lei lei ce reprezintă debit neachitat constând în contravaloare servicii prestate. Respinge solicitarea de plată a sumei de 238051,65 lei reprezentând penalităţi de întârziere. Obligă debitoarea AFC DUNĂREA 2005 CĂLĂRAŞI la plata către creditoarea societatea PROTECTOR GUARD STAR S.R.L. a sumei de 2400 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de cerere în anulare în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea în anulare se va depune la Tribunalul Călăraşi – secţia civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 12.08.2020.
Document: Hotarâre  353/2020  12.08.2020

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Proiectul de lege privind instituirea schemei de Certificare Voluntară „De Origine România ” DOR devine LEGE!

Proiectul de lege privind instituirea schemei de Certificare Voluntară „De Origine România ” DOR devine …