Home / Actualitate / PSD Călărași a continuat întâlnirile cu cetățenii.

PSD Călărași a continuat întâlnirile cu cetățenii.

Președintele organizației județene, Iulian Iacomi, a fost însoțit de Marius Dulce, președinte al organizației municipiului Călărași, deputații Sorin Vrăjitoru și Cristian Sefer, consilierii județeni Marcel Nuțu, Ion Samoilă, Marian Sbârcea, Sergiu Manole, Marian Spiridon, Marian Ichim, consilierii locali Florin Dinu, Georgeta Balica, Melania Vulpoiu, Vasile Petrache, precum și de majoritatea directorilor de deconcentrate.
Social democrații s-au aflat în mijlocul oamenilor în piața Orizont, piața Big Bazar, zona 5 Călărași, supermarket Penny și Agneza din municipiul Călărași, unde, pe lângă prezentarea realizărilor din Programul de guvernare al PSD, au prezentat candidatul la alegerile europarlamentare, senator Roxana Natalia Pațurcă.
Organizațiile de tineret, de femei și de pensionari s-au remarcat printr-o capacitate exemplară de mobilizare, fiind prezenți într-un număr foarte mare.
Social democrații au purtat discuții cu cetățenii, comercianții și producătorii autohtoni. Oamenii s-au declarat mulțumiți de modul în care Guvernul se implică în viața agricultorilor și a oamenilor de rând, iar promisiunile din programul de guvernare s-au dovedit realizate.
Cu ocazia întâlnirilor din aceste zile s-a putut constata, însă, că sunt și nemulțumiri generate de situația în care a ajuns municipiul Călărași. Aceștia au sesizat parlamentarilor și liderilor partidului că actuala administrație locală a orașului nu este interesată de problemele urbei.
Președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi, mulțumește întregii echipe, cât și tuturor cetățenilor, pentru aceaste zile, care au fost o reală resursă pentru construirea unui municipiu mai prosper, mai performant pentru că, DA, ROMÂNIA MERITĂ MAI MULT !

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive