Home / Actualitate / Răducu Valentin: ,,Proiectele pe care mi le propun sunt sintetizate astfel:”

Răducu Valentin: ,,Proiectele pe care mi le propun sunt sintetizate astfel:”

1. Să fie dezvoltată în Budeşti o activitate economică susţinută prin valorificarea resurselor existente (terenuri, grădini şi mijloace de transport, spaţii comerciale, piaţă, obor) şi nu în ultimul rând valorificarea resurselor umane prin  facilităţi şi locuri de muncă, ocupaţii gospodăreşti inclusiv munca la domiciliu.

2. Să sprijinim activităţile pe care cetăţenii din Budeşti le pot dezvolta în alte localităţi deoarece beneficiem de drumuri naţionale direct spre Bucureşti, reşedinţa de judeţ Călăraşi şi oraşul port Olteniţa. Avem în vedere şi linia de cale ferată pentru transport călători şi mărfuri Bucureşti-Olteniţa.

3. Avem un proiect care vizează un viitor pentru oraşul Budeşti deoarece:

a) există posibilitatea reluării lucrărilor la canalul navigabil Bucureşti-Dunăre care are importante lucrări demarate în vecinătatea şi pe teritoriul aparţinând oraşului Budeşti;

b) proiectul nostru are în vedere şi o casă memorială a familiei Manu, familie care a avut o importanţă hotărâtoare pentru dezvoltarea localităţii Budeşti şi a unor personalităţi din Budeşti. Precizăm că urmaşi ai familiei Manu reprezintă importante nume din unele ţări europene şi nu numai de aici. Pentru asemenea casă memorială precizăm că suntem în posesia unei documentaţii complete şi valoroase;

c) tot de interes turistic pentru Budeşti avem în vedere şi o casă memorială pentru personalităţile oraşului Budeşti, multe dintre acestea fiind în viaţă şi având urmaşi în domeniul economic, cultural şi subliniem aspectul de personalităţi remarcabile din domeniul muzicii populare din România.

4. Mai avem în vedere ca proiecte posibile:

a) iniţierea activităţii de şcoală profesională de meserii şi arte artizanale în Budeşti;

b) dezvoltarea activităţilor de creşă şi grădiniţă;

c) sprijin şi facilităţi pentru elevii cu rezultate deosebite care să fie îndrumaţi spre învăţământul mediu şi facultăţi.

Material realizat de Divers Media Solutions SRL la comanda PRO România – filiala Călărași, MFC: 21200010

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PROIECTUL NAȚIONAL ”GRĂDINA DE RELAXARE, LINIȘTE ȘI ÎNVĂȚARE”

Astăzi, 20 iunie 2024, s-a desfășurat Concursul „Cel mai mare traseu de artă tranzientă integrată”, activitate …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive