Home / Actualitate / REȚINUT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

REȚINUT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București și Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Călărași, au efectuat, ieri, o percheziție domiciliară, în județul Călărași, la domiciliul unei persoane bănuite de operațiuni cu droguri.

Astfel, au fost descoperite și ridicate 300 de grame de cannabis, două grindere și componente ale unei instalații artizanale pentru cultura indoor de cannabis.

Din anchetă au rezultat indicii că, începând cu anul 2018, bărbatul și-ar fi procurat materiale necesare pentru înființarea unei culturi de cannabis indoor.

Ulterior, acesta ar fi deținut și comercializat diverse cantități de cannabis, în municipiul București și în județul Călărași.

Față de bărbat, în vârstă de 34 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În activități, au fost angrenați și jandarmi.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …