Home / Actualitate / Roxi nu pariază pe un cal mort

Roxi nu pariază pe un cal mort

Campania PSD la alegerile prezidențiale a demarat cu viteza melcului la Călărași.

Deși Iohannis a declarat război PSD, social-democrații nu îndrăznesc să scoată capul din vizuină. Se pare ca nimeni nu mai vrea să mai bage bani în campania candidatului la alegerile prezidențiale.

PSD nu este interesat de voturile românilor din județul Călărași? Membri PSD din județ reproșează faptul că nu au primit niciun material de campanie, nu se organizează și se arată total dezinteresați.

În afara câtorva comunicate postate pe pagina de facebook, activitatea PSD Călărași este aproape zero. Pe surse, după ce au fost certați de centru, social-democrații în frunte cu Roxana Pațurcă au reușit, duminică, să adune un grup de membri care au mimat timid promovarea imaginii candidatului PSD pe câteva străzi din municipiul Călărași.

Autoritatea Electorală Permanentă a decis să nu dea înapoi PSD banii cheltuiţi la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an. Motivul îl constituie dosarul penal în care este anchetat fostul trezorier Mircea Drăghici, privind o presupusă fraudă cu banii partidului, dar cel mai important este că ultimul document necesar restituirii a sosit după expirarea termenului legal.

Să fie teama că nu își vor recupera banii, la fel cum s-a întâmplat la alegerile europarlamentare, sau chiar nu au încredere în șansele Vioricăi Dăncilă și nu vor să parieze pe un cal mort?

Cert este că nimeni nu vrea să audă de băgat mâna în buzunar pentru actualul președinte PSD.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Sport

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive