Home / Actualitate / Săptămână dedicată Femeii! Flori oferite de Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local Călărași pentru colege, doamne și domnișoare

Săptămână dedicată Femeii! Flori oferite de Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local Călărași pentru colege, doamne și domnișoare

Cu ocazia zilei de 8 Martie, angajatele Primăriei Călărași și a unităților subordonate au primit din partea viceprimarilor Viorel Ivanciu și Dragoș Coman câte o floare.
Cu brațele pline de lalele cei doi viceprimari au fost întâmpinați cu îmbrățișări de colege, care au apreciat gestul frumos, dar nici nu au ratat ocazia și au informat conducerea primăriei de unele probleme administrative ce trebuiesc rezolvate.

Cei doi viceprimari şi-a motivat gestul spunând că: ,,Rolul femeii în societate cât şi în familie este unul deosebit de important, acestea trebuie să se bucure de atenţia bărbaţilor în permanenţă. Luna martie este luna dedicată femeilor şi am decis să marcăm într-un fel această lună prin a acorda câte-o floare doamnelor și domnșoarelor pe care le-am întâlnit”.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive