Home / Actualitate / “SĂRBĂTOAREA PRIMĂVERII” – spectacol -concurs desfășurat sub îndemnul ”CÂŞTIGĂ PENTRU ȘCOALA TA”

“SĂRBĂTOAREA PRIMĂVERII” – spectacol -concurs desfășurat sub îndemnul ”CÂŞTIGĂ PENTRU ȘCOALA TA”

Primăria Municipiului Călărași, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, organizează vineri, 17 martie 2023, începând cu ora 14:00, la Sala de spectacole „Barbu Știrbei”, a VIII-a ediție a evenimentului intitulat “SĂRBĂTOAREA PRIMĂVERII” – spectacol-concurs desfășurat sub îndemnul ”CÂŞTIGĂ PENTRU ȘCOALA TA”.

S-au înscris în concurs 15 unități de învățământ din municipiu – grădinițe, școli gimnaziale și licee reprezentate prin aproape 300 de copii și elevi, care vor prezenta momente de muzică și dans conform temei concursului.

Fiecare protagonist al momentelor artistice va primi un premiu de participare, iar câștigătorul desemnat de juriu va prelua, de la câștigătorul ediției precedente, trofeul festivalului, pe care îl va deține până la ediția următoare. Împreună cu trofeul, învingătorul va intra în posesia unui premiu destinat utilizării în cadrul activităților școlare din unitatea de învățământ respectivă.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …