Home / Actualitate / Sărbătorim împreună cooperarea și Programul INTERREG V-A România – Bulgaria!

Sărbătorim împreună cooperarea și Programul INTERREG V-A România – Bulgaria!

Succesul nu vine niciodată singur. Cu siguranță vine din muncă asiduă, încercări și erori multiple, dar vine și din sprijinul unei întregi comunități de oameni care cred în viziunea și scopul lor comun.

Ajunși la finalul drumului început în anul 2014, organismele de management doresc să celebreze rezultatele excelente obținute grație unei cooperări constante și fructuoase între Biroul Regional de Cooperare Transfrontalieră Călărași în calitate de Secretariat Comun, Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației din România în calitate de Autoritate de Management, Ministerul Dezvoltării Regionale și Lucrărilor Publice din Bulgaria în calitate de Autoritate Națională și beneficiari. Ne-am bucura să aveți plăcerea de a lua parte la Conferința Finală a Programului INTERREG V-A România – Bulgaria, care va avea loc pe data de 3 octombrie 2023 în Balcic (Bulgaria), în vederea celebrării realizărilor Programului și a cooperării de succes dintre țările noastre!

Cum a contribuit programul la dezvoltarea zonei transfrontaliere? Cum este să trăiești în zona transfrontalieră România Bulgaria? Acestea sunt întrebările la care vom încerca să răspundem prezentând o imagine de ansamblu asupra activităților și rezultatelor obținute pe parcurs, arătând în același timp rezultate concrete din multe dintre proiectele noastre de succes.

De asemenea, în data de 4 Octombrie vom sărbători Ziua Cooperării Interreg 2023 pe traseul de biciclete de pe promenada de la malul mării din Balcic (Bulgaria), într-o atmosferă relaxată și veselă. Experiențe frumoase sunt pe drum! Avem speranța că veți da curs invitației noastre in număr cât mai mare și veți participa alături de întreaga comunitate transfrontalieră pentru a celebra cooperarea la frontierele Uniunii Europene!

Ne exprimăm recunoștința sinceră pentru solidaritatea și eforturile depuse în îndeplinirea obiectivelor propuse în desfășurarea Programului INTEREG V-A România – Bulgaria, cu convingerea că și pe viitor vom reuși realizarea tuturor inițiativelor și angajamentelor pe care le vom onora.

Detalii despre Programul Interreg V-A România-Bulgaria, despre evenimentele viitoare dar și despre proiectele finanțate, puteți găsi pe pagina de internet www.interregrobg.eu și pe site-ul noului program www.interregviarobg.eu .

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Sport

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive