Home / Actualitate / Tentativă de sinucidere, oprită la timp de polițiști

Tentativă de sinucidere, oprită la timp de polițiști

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Călărași, care a încercat să se sinucidă pe teritoriul Germaniei, a fost salvat de polițiști.

La data de 02 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat de către o femeie în vârstă de 39 de ani, cu privire la faptul că soțul său care își desfășoară activitatea ca șofer de tir angajat al unei societăți din Germania, a dispărut.

S-au efectuat demersurile necesare cu sprijinul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională, astfel încât cel în cauză să fie dat în atenția forțelor de ordine germane.

Totodată, s-a constituit o echipa de polițiști care au efectuat activități de documentare a posibilelor locații în care persoana s-ar putea afla.

În timpul desfășurării activităților, apelanta a revenit cu precizări, în sensul că a primit un mesaj de la soțul său, în care acesta îi comunică faptul că intenționează să se sinucidă, deoarece nu se poate adapta la condițiile de muncă.

Imediat, s-a luat legătura direct cu autoritățile germane și cu reprezentanții firmei angajatoare, fiind obținute rapid coordonatele GPS ale vehiculului folosit de bărbat, constatându-se că acesta a urmărit un traseu bine definit, fiind staționat de mai multe minute într-o zonă izolată.

Au fost alertate echipele de poliție germane competente teritorial, bărbatul fiind găsit în timp ce încerca să se sinucidă.

Persoana a fost internată într-o unitate spitalicească, fiind în afara oricărui pericol.

About admin

Check Also

Primăria Călărași va efectua un nou tratament de dezinsecție contra țânțarilor și căpușelor

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI va efectua în perioada 27.07.2020 – 29.07.2020 un nou tratament de combatere …