Home / Actualitate / Un bărbat ar fi întreținut raporturi sexuale cu o ovină

Un bărbat ar fi întreținut raporturi sexuale cu o ovină

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu s-au sesizat din oficiu cu privire la fapta unui bărbat care ar fi întreținut raporturi sexuale cu o ovină.

La data de 13 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu s-au sesizat din oficiu, ca urmare a postării pe rețeaua de socializare FACEBOOK a unui videoclip în care apare o persoană de sex masculin, în timp ce ar fi întreținut un raport sexual cu o ovină..

În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată, iar pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută și sancționată de art. 25 lit. e) din Legea 205/2004 privind protecția animalelor.

De asemenea, a fost informatată Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Animalelor.

În cauză, cerectările continuă pentru identificarea persoanelor aflate la fața locului și a utilizatorului contului de FACEBOOK care ar fi postat videoclipul, urmând ca în cel mai scurt timp Inspectoratul de Poliție Județean Călărași să revină cu precizări suplimentare.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Sport

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive