sâmbătă , 27 februarie 2021
Home / Actualitate / Un bărbat ar fi întreținut raporturi sexuale cu o ovină

Un bărbat ar fi întreținut raporturi sexuale cu o ovină

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu s-au sesizat din oficiu cu privire la fapta unui bărbat care ar fi întreținut raporturi sexuale cu o ovină.

La data de 13 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu s-au sesizat din oficiu, ca urmare a postării pe rețeaua de socializare FACEBOOK a unui videoclip în care apare o persoană de sex masculin, în timp ce ar fi întreținut un raport sexual cu o ovină..

În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată, iar pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută și sancționată de art. 25 lit. e) din Legea 205/2004 privind protecția animalelor.

De asemenea, a fost informatată Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Animalelor.

În cauză, cerectările continuă pentru identificarea persoanelor aflate la fața locului și a utilizatorului contului de FACEBOOK care ar fi postat videoclipul, urmând ca în cel mai scurt timp Inspectoratul de Poliție Județean Călărași să revină cu precizări suplimentare.

About admin

Check Also

Regenerarea spaţiului urban prin amenajarea spaţiilor verzi este prioritatea Primăriei Călărași în acest an

Primarul municipiului Călăraşi, Marius Dulce, a declarat marţi că în decursul acestui an vor demara …