Home / Actualitate / Vasile Iliuță: „Dezmint categoric orice informație potrivit căreia aş susține sau aș ajuta candidații PMP”

Vasile Iliuță: „Dezmint categoric orice informație potrivit căreia aş susține sau aș ajuta candidații PMP”

iliutaDezmint categoric orice informație potrivit căreia aş susține sau aș ajuta candidații PMP pentru alegerile din 11.12.2016.

Sunt președintele Consiliului Județean Călăraşi, ales prin contribuţia substanţială a alegătorilor PNL Călăraşi şi prin decizia şi votul primarilor şi a consilierilor judeţeni.

Îi asigur pe toţi liberalii călărăşeni de corectitudinea mea şi de faptul că singura mea echipă politică este echipa PNL, pe care o respect şi împreună cu care voi munci pentru a câştiga şi alegerile din 11.12.2016. Oricare alt partid, în perioada electorală, este și va fi tratat ca un adversar politic.

Îi asigur, de asemenea, pe toți călărășenii, de preocuparea mea continuă pentru dezvoltarea economică a Județului Călăraşi şi pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a locuitorilor judeţului nostru.

Ştiu că a început campania electorală şi că în perioada următoare vor mai fi provocări, dezinformări şi încercări de denigrare. Îmi doresc, însă, să avem o campanie electorală cât mai corectă, astfel încât după data de 12 decembrie 2016 să putem să ne strângem laolaltă toți cei care purtăm responsabilitatea îmbunătățirii vieții călărășenilor, să ne dăm mâna și să punem toți umărul pentru a face din Județul Călărași județul pe care și-l doresc călărășenii.

 

    Vasile ILIUȚĂ

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PROIECTUL NAȚIONAL ”GRĂDINA DE RELAXARE, LINIȘTE ȘI ÎNVĂȚARE”

Astăzi, 20 iunie 2024, s-a desfășurat Concursul „Cel mai mare traseu de artă tranzientă integrată”, activitate …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive