Home / Anunturi / Comunicat Primaria Calarasi / Vizita unui expert german în dezvoltare durabilă, în municipiul Călărași

Vizita unui expert german în dezvoltare durabilă, în municipiul Călărași

vizita expert german (1)În cadrul programului Senior Experts Services, Primăria Municipiului Călărași implementează un proiect prin care beneficiază de consultanță gratuită privind dezvoltarea durabilă a orașului, din partea unui expert german.

Senior Expert Services este o fundație germană înființată în anul 2003, având printre sponsori Federația Patronatelor Germane (BDA), Federația Germană a Asociațiilor Industriale (BDI), Camera de Comerț și Industrie Germană (DIHK), Confederația Germană a Meșteșugarilor (ZDH).

Misiunea SES este aceea de a mobiliza competențele experților seniori din Germania în scopul promovării dezvoltării economice a tărilor în curs de dezvoltare și emergente prin întărirea performanțelor și competitivității economice ale clienților bazată pe calificarea managementului și personalului de execuție pentru rezolvarea problemelor concrete cu care întrerpinderea se confruntă.

Perioadă de desfășurare a acestei colaborări este între 27.02.2016 și 19.03.2017. Pe perioadă șederii, doamna Monika Wiebush, expert german în dezvoltare durabilă și urbanist de formare, cu o experiență vastă de lucru cu state europene, dar și cu state mai puțin dezvoltate precum Mongolia vizita expert geermansau Afganistan, a asistat Primăria Municipiului Călărași în prioritizarea măsurilor de dezvoltare deja propuse prin Strategia de Dezvoltare Economică și Socială a Municipiului Călărași pentru perioadă 2014-2020, cât și în dezvoltarea unor măsuri noi de abordare a procesului de dezvoltare municipală și de incluziune eficientă a cartierelor mărginașe.

Joi, 16 martie 2017, doamna Monika Wiebush și-a prezentat concluziile șederii în municipiul Călărași, în prezența primarului Daniel Ștefan Drăgulin și a colegilor din Primăria Municipiului Călărași.vizita expert german (2)

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

ANEXA 11 la metodologie   Anunţ public privind decizia etapei de încadrare   Primăria Municipiului …