Home / Actualitate / ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE SĂRBĂTORITĂ LA CĂLĂRAŞI

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE SĂRBĂTORITĂ LA CĂLĂRAŞI

În data de 25 martie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a sărbătorit Ziua Poliţiei Române în parcul Dumbrava, din municipiul Călărași.

Sărbătoarea a fost un bun prilej ca poliţiştii să fie alături de cetăţeni, aceștia      familiarizându-se cu privire la specificul instituţiei, tehnica şi dotările folosite de oamenii legii în executarea misiunilor.

Au fost amenajate standuri expoziţionale cu tehnică folosită în activitatea de poliţie, precum laboratorul criminalistic mobil, folosit pentru realizarea cercetării eficiente la locul comiterii infracţiunilor, laboratorul de siguranță rutieră, autospecialele, tehnica și uniformele din dotarea poliţiştilor de rutieră, ordine publică şi luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Totodată, a fost organizat un punct de informare cu privire la oferta educaţională a şcolilor de poliţie.

La activitate au participat și reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Călărași, aceștia au prezentat ochelarii care simulează efectele resimțite de consumatorii de substanțe psihoactive.

De asemenea, la sediul inspectoratului a fost organizată o sedință festivă în cadrul căreia      7 ofiţeri şi 32 de agenţi de poliţie au fost avansaţi la termen în gradul profesional următor, iar 7 ofiţeri și 8 agenți au fost avansaţi înainte de îndeplinirea stagiului mimin, pentru merite deosebite.

Colegii avasaţi au primit felicitări din partea conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi pentru munca depusă şi rezultatele profesionale obţinute.

Totodată, conducerea inspectoratului a recompensat 88 de polițiști cu diplome de merit pentru rezultatele profesionale obţinute.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive