Home / Actualitate / 100 de membri PNL Călărași vor fi prezenți la depunerea listelor de semnături de către președintele Klaus Iohannis

100 de membri PNL Călărași vor fi prezenți la depunerea listelor de semnături de către președintele Klaus Iohannis

Vineri, 20 septembrie, 100 de membri ai Organizației Județene vor participa la depunerea listelor de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat în fruntea țării.

Vreau să subliniez faptul că toate organizațiile locale s-au implicat, unele mai mult, altele mai puțin, în strângerea de semnături. Pot să vă spun că tinerii au participat alături de seniori în tot acest proces, în realizarea obiectivului pe care l-am avut. Vreau să-i felicit pe toți pentru acest lucru și să sperăm că toate acestea vor duce la un rezultat foarte bun al Organizației Județene PNL Călărași în alegerile prezidențiale.

În următoarea perioadă, vom căuta soluții pentru unele candidaturi la primării din județ. Participăm la întâlniri cu Birourile din teritoriu și la ședințele pe care unele organizații le au. Avem de completat în unele localități aceste birouri locale, de ales președinți, avem de discutat pozițiile pe care ei le-au avut și le vor avea în continuare, să analizăm activitatea lor din alegerile europarlamentare, și măsuri pentru a se mobiliza și a depăși target-urile pe care noi le vom stabili pentru fiecare localitate.

Duminică, 22 septembrie, președintele Ludovic Orban și-a manifestat dorința de a fi prezent în Călărași, mai ales că în acest week-end sărbătorim municipiul nostru. Vom avea o discuție la nivelul Biroului Permanent Județean și după aceea va participa, alături de noi, și la alte activități din programul zilei.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …