Home / Actualitate / Alexandru Lucian Vasile este noul comisar general adjunct, al Gărzii Naționale de Mediu

Alexandru Lucian Vasile este noul comisar general adjunct, al Gărzii Naționale de Mediu

Alexandru Lucian Vasile este noul comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naționale de Mediu. Acesta a deţinut  funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial în data de 12 aprilie.

  DECIZIE nr. 276 din 12 aprilie 2021 privind numirea domnului Alexandru Lucian Vasile în funcția de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naționale de Mediu

EMITENT
  • PRIM-MINISTRUL

Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 377 din 12 aprilie 2021

Având în vedere propunerea ministrului mediului, apelor și pădurilor formulată prin Adresa nr. 30.125/BT din 8 aprilie 2021, înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/8.388/THG din 8 aprilie 2021,în temeiul art. 29 și al art. 31 lit. e) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, precum și al art. 9 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 1.005/2012 privind organizarea și funcționarea Gărzii Naționale de Mediu, cu modificările și completările ulterioare,prim-ministrul emite prezenta decizie.ARTICOL UNICÎncepând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Alexandru Lucian Vasile se numește în funcția de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naționale de Mediu.
PRIM-MINISTRU
FLORIN-VASILE CÎȚU
Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Tiberiu Horațiu Gorun
București, 12 aprilie 2021.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive