Home / Buletin de presa I.P.J. Calarasi / Amenzi de peste 300 milioane într-o singură zi

Amenzi de peste 300 milioane într-o singură zi

Peste 100 de conducători auto care nu au respectat legislația rutieră sancționați, 7  permise de conducere reținute și 9 certificate de înmatriculare retrase.

În ziua de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Călărași au acționat pe DN4 ȘI DJ 301 pentru prevenirea evenimentelor rutiere, depistarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, precum și pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică în rândul comunității.

Acțiunea polițiștilor a avut ca scop combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice, conducerea cu viteză excesivă și depășirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 104 sancțiuni contravenționale, în valoare peste 33.000 de lei.

Totodată, ca măsură complementară pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 7 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Polițiștii continuă acțiunile pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul județului Călărași, în acest weekend, au …