Home / Electorale / Candidatul PNL, Cristian Bușoi, alături de călărășeni

Candidatul PNL, Cristian Bușoi, alături de călărășeni

Președintele PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, împreună cu membrii Biroului Județean au susținut o conferință de presă ce s-a bucurat de prezența candidatului la alegerile europarlamentare, Cristian Bușoi.

Acesta a punctat prioritățile liberalilor din programul european de guvernare, consolidarea poziției României la nivel european, alocarea, cel puțin, a acelorași sume ca în exercițiul financiar anterior, reabilitarea tuturor clădirilor cu risc seismic, dublarea sumelor pentru reabilitarea termică a clădirilor, investiții în sănătate, alocarea mai multor subvenții în domeniul agricol, conectarea la internet de mare viteza a tuturor unităților de învățământ și acordarea a cel puțin 20.000 de burse Erasmus elevilor români pentru studii făcute în alte țări membre U.E.
Conferința de presă a fost urmată de o întâlnire cu medicii Spitalului Județean de Urgență Călărași și cetățeni ai municipiului.

Cristian Bușoi: ”Pentru sănătatea tuturor românilor, vom propune, în #ParlamentulEuropean, un proiect care să permită accesul rapid al pacienților la medicamente inovatoare, la prețuri accesibile, vom sprijini construirea, până în 2024, a cel puțin trei spitale regionale din fonduri europene, vom milita pentru modernizarea și dotarea spitalelor existente.

43 de miliarde de euro! Este suma destinată României în următorul exercițiu financiar al Uniunii Europene.

#PNL își asumă să atragă cât mai mulți din acești bani pentru sănătatea românilor. Vom milita, de asemenea, pentru modernizarea spitalelor clinice, județene și universitare existente și pentru ca institutele de cercetare, asociațiile profesionale, ONG-urile și unitățile medicale să acceseze fonduri pentru proiecte direct de la Bruxelles. O onoare să întâlnesc, astăzi, la Spitalul Județean Călărași o echipă tânără, energică, preocupată de viitorul spitalului și al pacienților. Din discuțiile cu ei mi-a atras atenția dorința majorității de a construi, la Călărași, un spital regional care să ofere pacienților asistență medicală completă: de la diagnostic, până la recuperare.”

Partidului Național Liberal va pune interesele românilor și ale României, în primul rând, pe masa deciziilor de la Bruxelles și Strasbourg.

#RomâniaÎnPrimulRând

 

Material publicat la comanda PNL, cod unic mandatar 41190007

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Românii sunt încurajați să raporteze orice tentativă de fraudă la votul de pe 26 mai pe www.oprestefrauda.ro / PSD miroase pericolul de la urne și declanșează operațiunea ”Boicotul”

Partidul lui Liviu Dragnea a început să inventeze tot felul de bariere administrative pentru a …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive