Home / Actualitate / Contribuabilii pot conecta casele de marcat la sistemul informatic al ANAF

Contribuabilii pot conecta casele de marcat la sistemul informatic al ANAF

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Călărași aduce la cunoștință contribuabililor că, în data de 30.03.2021 a fost publicat Ordinul Președintelui A.N.A.F. nr. 435 privind aprobarea procedurii de conectare a aparatelor de marcat electronice fiscale la sistemul informatic național de supraveghere și monitorizare a datelor fiscale al Agenției Naționale de Adminitrare Fiscală, prin care au fost stabilite termenele până la care operatorii economici,încadrați pe categorii de contribuabili, vor asigura conectarea aparatelor de marcat electronice fiscale.

Astfel, până la data de 30.06.2021 se vor conecta operatorii economici încadrați în categoria marilor contribuabili, iar până la data de 30.11.2021 procesul va fi completat prin conectarea aparatelor de marcat deținute de operatorii economici din categoria contribuabililor mijlocii si mici.

În vederea facilitării implementării procesului de conectare a aparatelor de marcat electronice fiscale a fost eleborat Ghidul cu privire la conectarea aparatelor de marcat la sistemul informatic, disponibil pe site-ul www.anaf.ro, în secțiunea Servicii online – Aparate de marcat electronice fiscale, unde se regăsesc și informații detaliate cu privire la etapele procesului de conectare.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive