Home / Actualitate / Depistat la volan fără permis de conducere

Depistat la volan fără permis de conducere

Depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat
Dosar penal întocmit de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului
Depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat


Polițiștii rutieri desfășoară zilnic acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic.

În ziua de 12 aprilie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea au depistat pe un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Alexandru Odobescu, județul Călărași, în timp ce conducea un autovehicul, deși nu poseda permis.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

 

Dosar penal întocmit de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului 

 

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Dragalina au depistat un bărbat în vârsta de 39 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,41 mg/l alcool în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Misiuni pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

În urma activităților desfășurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Călărași, echipele mixte au verificat 115 societăți comerciale, 2 operatori de transport persoane și 618 obiective de interes.

Totodată, au fost aplicate 234 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, în valoare de peste 41.000 de lei.

De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 697 mijloace de transport, 192 fiind mijloace de transport în comun și 958 de persoane, dintre care 354 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 594 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății românilor.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.

 

Depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat

 

În dimineața zilei de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Călărași au oprit pentru control, pe raza orașului, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat nu era înmatriculat în circulație.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută de art. 334 din Codul Penal.

 

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive