duminică , 18 februarie 2024
Home / Actualitate / Drăgulin: „Aniel trebuie să înțeleagă că jocul duplicitar nu duce la nimic bun… totul are o limită”

Drăgulin: „Aniel trebuie să înțeleagă că jocul duplicitar nu duce la nimic bun… totul are o limită”

„Pe 26 septembrie, la Borcea, va avea loc întrunirea Biroului Politic Local unde se va alege un nou președinte al organizației care nu e exclus să fie și candidatul nostru la primărie, în 2020. Este vorba de George Burlacu. Vom face sondaje de opinie, actualul primar a venit recent într-o ședință de BPJ, a venit fulminant, i-am spus că nimeni nu l-a dat afară din partid, dacă vrei să rămâi în continuare, demonstrează prin fapte. Sunt niște pași de făcut, noi momentan am spus STOP excluderilor din partid, pentru că nu vrem să creăm în această perioadă tensiuni în interiorul partidului. Aniel trebuie să înțeleagă că jocul duplicitar nu duce la nimic bun, nu pot face aprecieri cu privire la activitatea lui pro PSD, dar dacă se confirmă unele lucruri, totul are o limită. Noi așteptăm să finalizăm campania pentru prezidențiale, ne dorim să câștigăm cu un scor foarte bun și după aceea avem timp până în decembrie să limpezim lucrurile.”

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …