Home / Buletin de presa I.P.J. Calarasi / Femeie la volan sub influența băuturilor alcoolice

Femeie la volan sub influența băuturilor alcoolice

Trei conducători auto care au condus sub influența băuturilor alcoolice sau fără permis au fost depistați în trafic, în ziua de 25 iunie a.c., de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

-Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tămădău Mare au depistat o femeie, de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu poseda permis.

La testarea cu aparatul etilotest, aceasta a prezentat o concentrație alcoolică de 0.20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

-Un bărbat, de 36 de ani, a fost prins de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița, în localitate, în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice, deși nu poseda permis.

 -Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au oprit pentru control pe DN.3A, un bărbat, de 57 de ani, din localitate.

          În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul este neînmatriculat și conducătorul auto nu posedă permis de conducere.

Totodată, cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei cauze, polițiști au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Polițiștii continuă acțiunile pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul județului Călărași, în acest weekend, au …