miercuri , 29 noiembrie 2023
Home / Actualitate / Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control

Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control

Ieri, 18 octombrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 107 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 808 obiective de interes și 415 autovehicule destinate transportului de persoane.

De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 2.915 de persoane, dintre peste 1.374 aflate în izolare sau carantină.

Reamintim faptul că în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PNL nu susține impozitarea progresivă a pensiilor private

Partidul Național Liberal este un promotor al sistemului de pensii private și nu va sprijini …