Home / Sport / Futsal – Dunărea se bate pentru medalia de bronz

Futsal – Dunărea se bate pentru medalia de bronz

Viorel Ivanciu: „Referitor la evenimentul de joi, disputa finală pentru locurile trei și patru dintre Dunărea Călărași și Autobergamo Deva, în cadrul Campionatului Național de futsal ediția 2018 2019, este un motiv de sărbătoare. Cu toții dorim să câștigăm e o medalie la sporturile de echipă, lucru ce nu s-a mai întâmplat, din câte știu eu, în comunitatea noastră și sper în primul rând să facem o bucurie călărășenilor pe care îi așteptăm să umple Sala Polivalentă. Așteptăm în primul rând elevii de la școlile generale, de la licee să vină să vadă un spectacol frumos, să vadă cum echipa noastră, sperăm noi din tot sufletul, va câștiga medaliile de bronz și de ce nu poate unii dintre ei vor trece să facă mai mult sport, poate chiar de performanță. Atât pe tineri cât și pe cei mai în vârstă îi așteptăm la un spectacol agreabilă joi, la 17:30, la Sala Polivalentă din Călărași.

Câștigarea Cupei României și sperăm noi, acum, obținerea metaliilor de bronz ne onorează, dar și ne obligă pentru ca în campionatul care va urma și care va începe undeva în luna august să obținem rezultate poate chiar mai bune. Sper că tot ce am făcut noi de a lungul acestui an să fi adus bucurie călărășenilor. Acest lucru l-am simțit în multe rânduri și mergem înainte cu speranța de a posta Călărașiul pe harta sportului în România.

Mesajul pe care doresc să îl transmit în mod special este acela de a-i invita pe tineri alături de echipa noastră, alături de sport.”

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Canotaj: Nicoară Cristian – vicecampion european de juniori

Cristian-Vasile Nicoară, sportiv legitimat la secția de canotaj a Clubului Sportiv Școlar Călărași și pregătit …