Home / Sport / Viorel Ivanciu: “Dunărea face istorie la Călărași”

Viorel Ivanciu: “Dunărea face istorie la Călărași”

După ce Dunărea Călărași a învins Autobergamo Deva în semifinala Cupei României, cele două echipe s-au întalnit, din nou, joi, 9 mai, în finala mică, pentru medalia de bronz, după ce au încheiat pe locurile secunde grupele din play-off.

Călărășenii au reușit să se impună cu scorul de 3 la 1.

Deși călărășenii au fost conduși din minutul 30, preț de aproximativ 2 minute, după ce nr. 23 de la deveni, Jodas Vives Antoni, a deschis scorul, a început distracția! Trei goluri înscrise pe rând de Cesar Ribeiro, Yanez Galan și Paulo Pinto au asigurat victoria Dunării.

Cel mai bun jucător al finalei mici a fost declarat Marian Plugaru, golghetter a fost desemnat Yanez Galan iar George Tomescu, căpitanul dunărenilor, a fost premiat pentru întreaga activitate în slujba futsalului.

Viorel Ivanciu:Câștigarea Cupei României și obținerea metaliilor de bronz ne onorează, dar și ne obligă pentru ca în campionatul care va urma să obținem rezultate poate chiar mai bune. Sper că tot ce am făcut noi de a lungul acestui an să fi adus bucurie călărășenilor, pe care i-am simțit în multe rânduri alături de echipă și mergem înainte cu speranța de a posta Călărașiul pe harta sportului românesc. Mă bucură faptul că tinerii sunt alături de echipa noastră și sunt dornici de a practica sportul su speranța că vor atinge performanța.

Lotul Dunărea Călărași: Eugen Cinaru, Marian Plugaru, Ionuț Movileanu, Yanez Galan, Thyago Monteiro, Igor Garcia, Andrei Ghiuță, Paulo Pinto, Robert Vârlan, Cesar Ribeiro, Stefan Kristic, Șerban Gabriel, Nițu Gelu, Rodrigo Coelho, Andrei Moldovanu, Doru Rotaru.
Căpitan: George Tomescu
Antrenor: MARIAN ȘOTÂRCĂ

sursa foto: facebook

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Canotaj: Nicoară Cristian – vicecampion european de juniori

Cristian-Vasile Nicoară, sportiv legitimat la secția de canotaj a Clubului Sportiv Școlar Călărași și pregătit …

Sport

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive