Home / Actualitate / În cinstea unui OM de care avem nevoie, pe care ni-l dorim aproape, pentru șansă reală de schimbare în bine, a unei comunități ce aproape și-a pierdut speranța

În cinstea unui OM de care avem nevoie, pe care ni-l dorim aproape, pentru șansă reală de schimbare în bine, a unei comunități ce aproape și-a pierdut speranța

L-am cunoscut pe dl Răducu Valentin cu câțiva ani în urmă și mi-a lăsat impresia unei personae care prețuiește educația, omenia și bunul simt.

Încă de atunci m-a convins, fără să-și propună acest lucru, că este omul care empatizează cu semenii săi și nu ezită să le ofere ajutorul. Mi-a făcut placer să vorbesc cu dumnealui, ori de câte ori am avut ocazia, deoarece reușea să captiveze interlocutorul prin idei și soluții reale, de care comunitatea noastră ar avea atâta nevoie, pentru a devein un loc cu care să ne putem  mândri.

Am remarcat limbajul elevat care-l evidențiază că fiind un lider potrivit pentru o comunitate cu multe nevoi, deoarece de prea multă vreme, aici în Budești, lucrurile parcă au încremenit, rămânând mult în urmă unor  localități vecine, care au reușit să țînă pasul cu schimbarea, cu doleanțele oamenilor și cu tehnologia.

Domnul Răducu Valentin este persoană  care s-a gândit la copiii din comunitate, la drumurile ce trebuiesc asfaltate, la canalizarea din toate localitățile sau la gunoiul care ne urează “Bun venit !”încă de la intrarea în oraș.

Răducu Valentin este cel ce își dorește și poate să deschidă Spitalul Budești, vrea să protejeze zonele mai puțîn umblate cu camera de luat vederi, vrea parcuri și zone de recreere aducătoare de zâmbete și voie bună pentru copiii și pentru părinții și bunicii copiilor noștri.

Răducu Valentin are proiecte viabile pentru toate aceste lucruri atât de necesare.

Sunt oameni în Budești care au nevoie de un loc de muncă aproape de casă. Vorbind cu omnul Răducu, am rămas impresionată deaorece are soluții și pentru această problema.Cunoscându-l mai mult, am realizat că reprezintă exact primarul care ar schimbă imaginea acestui oraș, în ceea ce trebuia să devină de mult: o zona curată, frumoasă, îngrijită și în care copiii să se joace în voie și în maximă siguranță din punct de vedere igienico-sanitar și nu numai, în așa fel încât, Budeștiul și satele Gruiu, Buciumeni și Aprozi să fie pentru ei, pentru copiii noștri, oază lor de bucurie și liniște interioară, care să le făurească acea copilărie fără giji și de care să-și amintească toată viață.

A înființat un ONG pentru a fi mai aproape de rezolvarea problemelor oamenilor și chiar a reușit să schimbe multe lacrimi în zâmbete și speranța.

Putem avea toate aceste lucruri, dacă acest OM va fi dorit suficient cât să resolve nevoile noastre…Sau cât să reușească să ne dea speranța într-o viață NORMALĂ, în care să așteptăm cu emoție și bucurie, ziua de mâine…

 Domnule Răducu, așa să va ajute Dumnezeu !

        Prof. Dumitrașcu Mihaela

Școala “Gheorghe Manu”-Budești

Material realizat de Divers Media Solutions SRL la comanda PRO România – filiala Călărași, MFC: 21200010

 

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PROIECTUL NAȚIONAL ”GRĂDINA DE RELAXARE, LINIȘTE ȘI ÎNVĂȚARE”

Astăzi, 20 iunie 2024, s-a desfășurat Concursul „Cel mai mare traseu de artă tranzientă integrată”, activitate …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive