Home / Actualitate / Răducu Valentin: ,,Infrastructură modernă pentru confortul nostru este o certitudine ce v-o ofer”

Răducu Valentin: ,,Infrastructură modernă pentru confortul nostru este o certitudine ce v-o ofer”

Pe câți dintre noi nu ne-au dus părinții în cârca până la șosea, ca să nu ne murdărim pantofii ăia buni de școală!?

Modernizarea străzilor prin asfaltare lor, amenajarea de trotuare și racordarea șanțurilor la un sistem de captare a apelor pluviale, ne-ar creia acel confort urban de mult visat de către toți cetățenii din Budești, Aprozi, Buciumeni și Gruiu. Copiii noștri nu vor mai trebui cărați în spate până la șosea, ci vor pleca pe picioarele lor către școală, mulțumiți și mândri că trăiesc într-o localitate curată și civilizată.

Venim de la muncă și găsim frig în casă, soba mai face și fum, vrem să încălzim mâncarea și nu avem butelie. Nu avem locuri de muncă!

Gazele! Ăsta este cuvântul magic care ne va aduce secolul XXI în casele noastre. Introducerea rețelei de gaze în Budești și în satele noastre, ne va crea condiții civilizate, moderne și mult mai ieftine pentru încălzirea  locuinței și prepararea hranei. Și poate cel mai important lucru, având rețea de gaze în localitate, vor apărea multe oportunități pentru deschiderea de noi afaceri și crearea unor noi locuri de muncă.

Mai avem gospodării cu wc în fundul curții !!! Mai avem gospodării care nu au baie sau grup sanitar în casă!!! De ce !?

Pentru că în Budești mai există străzi fără rețea de apă și canalizare, iar în Aprozi, Gruiu și Buciumeni nu există deloc rețea de apă, iar canalizarea este într-o situație incertă.

Eu, Răducu Valentin, dacă veți încredere în mine și în posibilitățile mele manageriale, pe care le-am probat în activitatea mea de antreprenor, voi moderniza toate străzile din Budești, Aprozi, Gruiu și Buciumeni prin: asfaltarea lor, amenajarea de trotuare și racordarea șanțurilor de pe marginea străzilor, la un sistem de captare a apelor pluviale.

Având în vedere că rețeaua de gaze traversează nestigherită printre Aprozi și Budești, cu siguranță voi aduce rețeaua de gaze la poartă fiecărui locuitor sau firmă comercială din Budești și satele noastre surori de suferință. În acest sens există și Programul Național de Introducerea Gazelor Naturale în fiecare locuință. Apă curentă și sistem de canalizare pe toate străzile din Budești, Aprozi, Gruiu și Buciumeni se va face în modul cel mai rapid cu putință pentru că facem parte din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECOAQUA- Călărași. Cu ajutorul aceteia și accesând fonduri europene și structurale putem exploata la capacitate maximă infrastructura deja existentă. Textul de mai sus nu este o promisiune de politician, ci o certitudine a unui profesionist.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …