Home / Buletin de presa I.P.J. Calarasi / Polițiștii au intervenit la peste 200 de evenimente

Polițiștii au intervenit la peste 200 de evenimente

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost la datorie, pe toată perioada minivacanței de Paște, astfel încât întreaga comunitate să petreacă în liniște și siguranță sărbătoarea Învierii Domnului.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au intervenit la peste 200 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 41 de infracțiuni și au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 6 – 9 aprilie a.c., peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, polițiștii au efectuat 6  acțiuni punctuale, intervenind la 207 evenimente sesizate de cetățeni sau constatate direct de polițiștii aflați în teren.

În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au constatat 41 de infracțiuni,  fiind prinse în flagrant delict 13 persoane, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 3 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 114.315 lei.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 6 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Mulțumim cetățenilor care respectă legea, contribuind astfel la creșterea siguranței comunității din care fac parte.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Polițiștii continuă acțiunile pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul județului Călărași, în acest weekend, au …